Wireless consultancy van TWS

Bekijk de mogelijkheden

Welke netwerkoplossing past het beste bij de organisatie? Welke eisen stellen medewerkers en eventueel klanten of gasten aan de connectiviteit? En wat zijn de fysieke mogelijkheden en beperkingen? De consultants van TWS beschikken over de expertise én ervaring om de beste oplossingen voor jouw datanetwerken in kaart te brengen en te ontwerpen. Uiteraard adviseren onze consultants over alle mogelijke vormen om connectiviteit vorm te geven. Op deze pagina lees je meer over ons advies gericht op wireless netwerken. Ontdek hieronder een aantal mogelijkheden.

Wireless consultancy van TWS

WLAN (Wireless Local Area Network), tegenwoordig beter bekend als Wifi, is geen ‘technische wonder’ meer. Waar we ook zijn en wat we ook doen, zakelijk of privé; een goed, snel, betrouwbaar wireless netwerk is vanzelfsprekend aan het worden. TWS is de expert in betrouwbare wireless oplossingen van hoge kwaliteit. Onze gecertificeerde specialisten geven een onafhankelijk advies over jouw netwerkmogelijkheden.

De juiste oplossing

Goed ingerichte datanetwerken zorgen voor een snelle, veilige en stabiele verbinding tussen alle devices in een bedrijf. Het is de kunst om uit alle mogelijkheden voor de inrichting van jouw wireless netwerk de beste oplossing te kiezen. Onze consultants adviseren jou om te zorgen dat jij over het beste wireless systeem beschikt. Dankzij jarenlange ervaring, training en certificering brengen we de beste oplossing voor jouw datanetwerk in kaart.

Draadloos advies

Wij bieden uitgebreide consultancy service op alle vormen van digitale connectiviteit. Wij ondersteunen onder andere in het opstellen van een Request For Proposal. Samen inventariseren we wat er nodig is om jouw netwerk aan te laten sluiten op jouw behoefte. Ook beschikken we over de kennis en mensen om jou strategisch, tactisch en operationeel te ondersteunen als het gaat om jouw bedrijfsnetwerk.

“TWS blijft ontwikkelingen op netwerkgebied volgen, ook in onze branche. Met het partnership dat we hebben met TWS, houden wij de kwaliteit van ons netwerk hoog.”
Jolande Hendriks, Zorgorganisatie Stichting Land van Horne
download

TWS-groep voor jou

Elk bedrijf is uniek. Evenals de specifieke eisen die worden gesteld aan het wireless netwerk. De Wireless Consultants van TWS hebben uitgebreide ervaring met de meest uiteenlopende branches. We blijven ontwikkelingen op de voet volgen en luisteren altijd naar jouw specifieke wensen. Zo weten we precies welke wireless oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

TWS Consultancy

De TWS wireless consultants adviseren en begeleiden bij een aanbestedingsproces. Samen met jou brengen we specifieke wensen en eisen in kaart en schrijven we een heldere request for proposal. Zo kun jij van alle aanbieders goed analyseren en eerlijk vergelijken welke partij het beste bij jou past.

Er zijn veel uiteenlopende manieren om connectiviteit vorm en inhoud te geven. De TWS wireless consultants kiezen oplossingen van het merk dat past bij de wensen en eisen van de klant. Ons advies is volledig merkonafhankelijk, we gaan altijd voor de beste oplossing voor jou. Zodat jij gebruik kan maken van een stabiel, veilig en betrouwbaar netwerk.

Onverwachte netwerkproblemen kunnen door tal van oorzaken ontstaan. De Wireless Consultants van TWS kunnen met de juiste software en apparatuur troubleshooten zodat jij snel weer over een goed en stabiel netwerk kunt beschikken. Door een zorgvuldige analyse brengen we jouw netwerk in kaart en maken we de mogelijkheden voor verbetering inzichtelijk.

We bespreken jouw wensen in detail en aan de hand van een nauwkeurige site survey bepalen we hoe we jouw wireless netwerk het beste kunnen inregelen. We ontwerpen een blauwdruk voor het totale netwerk met daarin alle hardware die wordt toegepast. Evenals een plan voor de uitrol van het netwerk. We gaan voor je aan slag met de implementatie maar kunnen ook ondersteunen als je de uitvoer in eigen beheer doet.

Even sparren over connectiviteit? Graag fungeren wij als sparringpartner of betrouwbaar klankbord. De TWS consultants luisteren naar jouw vraagstuk en komen altijd met een eerlijk en betrouwbaar advies.

Vrijblijvend in gesprek? Neem contact op met TWS

Draadloze netwerktechnologie blijft zich ontwikkelen. Onze Wireless Consultants blijven trends en ontwikkelingen volgen. Advies nodig over een nieuw netwerk, een second opinion, troubleshooting of heb je andere vragen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  TWS Consultancy Bas van Ooijen

  Bas van Ooijen
  Wireless Consultant

  TWS Consultancy Dennis Klein

  Dennis Klein
  Wireless Consultant

  TWS Consultancy Geoffrey Marissen

  Geoffrey Marissen
  Wireless Consultant

  TWS Consultancy Peter Schutte

  Peter Schutte
  Wireless Consultant