WIFI

WIFI

Wireless LAN is de originele naam voor het tegenwoordig genoemde WiFi, voor zowel indoor als outdoor netwerken. TWS is de specialist in het adviseren, ontwerpen,  aanleggen en onderhouden van deze draadloze netwerken.

Voordelen:

  • Indoor Wireless LAN; Next generation indoor oplossing 802.11a/b/g/n/ac
  • Outdoor Wireless LANOutdoor verbindingen 802.11a/b/g/n/ac

TWS levert:

  • Snelheden mogelijk tot 2.5 Gbps bruto
  • Alle voorhanden A-Merken

Een professioneel draadloos netwerk zonder dure investeringen

De draadloze netwerktechnologie blijft zich ontwikkelen en brengt draadloze netwerken naar een hoger en beter niveau. Het is daarom voor elk bedrijf belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen, om daarmee de toenemende bandbreedtebehoeften door groei van devices en applicaties te blijven ondersteunen. Daarbij zullen verouderde oplossingen en systemen worden vervangen voor nieuwe, toekomstgerichte, oplossingen.

Waas: Wireless as a Service

Een belangrijke ontwikkeling binnen WiFi is de verschuiving van lokale oplossingen naar WaaS. Dit houdt bij TWS in dat u een draadloos netwerk afneemt als een maandelijkse dienst, een Cloud-oplossing, waarbij u alleen nog maar een aantal access points bij u op locatie heeft hangen.

TWS biedt WaaS aan om u te ondersteunen bij alle ontwikkelingen rondom uw draadloos netwerk. Dankzij ons unieke concept kunt u zonder grote investeringen profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. U heeft dan geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw draadloos netwerk. Dit wordt op een externe online locatie beheerd, TWS verzorgt dit volledig voor uw bedrijf.

Voordelen van WaaS:

  • 24/7 gemonitord en ‘up and running’
  • Schaalbaar
  • Vast bedrag per maand
  • Een zorgeloos en volledig beheerd WiFi-netwerk

Centraal gemanaged

Met WaaS kunt u uw draadloos netwerk via een Cloud gebaseerde oplossing als een dienst afnemen. Dit kan tegen een minimale vergoeding per maand. U bent dan niet gebonden aan een grote eigen investering in een server en/of software. Uw draadloos netwerk wordt door TWS centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat uw netwerk altijd door TWS gemonitord wordt, updates worden uitgevoerd en eventuele problemen snel worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn! Hiermee zorgen wij ervoor dat uw draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS dus geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders.

Schaalbaar

Als uw bedrijf in de komende jaren krimpt of juist groeit dan schaalt WaaS met uw bedrijf mee. U kunt de capaciteit van WaaS dus aanpassen naarmate uw bedrijf groeit. Daarnaast zorgt TWS er ook voor dat uw IT-omgeving, bijbehorende data, applicaties en functionaliteiten behouden blijft als uw lokale oplossing overgaat naar WaaS.

TWS zorgt ervoor dat uw medewerkers, klanten en gasten een veilig en betrouwbaar WiFi netwerk kunnen ervaren zonder dat u er nog omkijken naar heeft. De focus kan dan volledig liggen bij uw core business én de klanten.