WiFi bij noodopvang aangeboden door TWS

Op dit moment komen overal in Nederland vluchtelingen uit Oekraïne aan. In verschillende gemeentes worden locaties ingericht om noodopvang te bieden. Zo ook de gemeente Bommelerwaard. Zij bieden in de sporthal Zalencentrum ’t Gement in Aalst plek aan 200 vluchtelingen. De mensen blijven daar – in principe – enkele dagen. Daarna gaan ze naar een plek waar ze langer kunnen verblijven.
Opvang sporthal Bommelerwaard

Zodra vluchtelingen in Aalst aankomen kunnen zij gebruik maken van een douche, een bed en krijgen zij te eten. Toen Gemeente Bommelerwaard, al tien jaar een klant van TWS, ons zondag 13 maart jongstleden benaderde met de vraag of we wifi konden regelen in de sporthal, is TWS direct in actie gekomen. Een dag later was de wifi operationeel.

TWS stelt de geboden oplossing inclusief internet gratis beschikbaar omdat wij connectiviteit als basisvoorziening zien. Een voorziening waar zeker ook vluchtelingen gebruik van moeten kunnen maken. Via het netwerk kunnen zij familie en andere achterblijvers op de hoogte brengen van hun veilige aankomst.

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht