Verse bloemen mede mogelijk gemaakt door TWS

Goed vindbaar op het internet is voor de meeste bedrijven uitermate belangrijk.
TWS is hierop geen uitzondering. Een zoekopdracht van Lars Ackerman van bloemenbedrijf Bloomon voor een eigen internet straalverbinding leidde hem naar TWS.
TWS Bloomon

Stabiele internetverbinding

In de bedrijfsvoering van Bloomon speelt het internet een belangrijke rol en een zowel stabiele als snelle internetverbinding met voldoende capaciteit is onontbeerlijk. Vaak kan deze verbinding via glasvezel maar er zijn nog steeds voldoende gebieden waar dit niet mogelijk is, zeer kostbaar of gewoon te lang duurt en op dat punt zat de crux.

Een passende aanbieding

Bloomon is gevestigd op een locatie die voor internet lastig te ontsluiten is. Een site survey gevolgd door een passende aanbieding van TWS kan echt heel snel leiden tot een werkende internetverbinding. In dit geval heel snel, binnen een week na akkoord op de offerte was de verbinding een feit.
Wat was er voor nodig? Een dosis energie van TWS en alle benodigde materialen op het schap en zo kan het dus zijn, een goed werkende 50 MB verbinding (met mogelijkheid tot uitbreiding tot 200 mb) binnen 1 week!

Lars Ackerman “Dankzij jullie snel en professioneel handelen bij onze aanvraag voor het aansluiten van het internet, zijn wij helemaal up&running en dat is voor ons een behoorlijke verademing!”

Gerelateerd nieuws

Datum: 30 mei 2023
De toevoeging van Palo Alto Networks-producten aan ons portfolio biedt onze klanten een ui...
Datum: 20 december 2022
TWS wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023!...
Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...

Terug naar het nieuwsoverzicht