TWS zeer tevreden met de testresultaten Aviat WTM 4800 Multi-Band

Als éérste in Nederland had TWS de mogelijkheid om de Aviat WTM 4800 Multi-Band aan een veldtest te onderwerpen. Een mooie kans om te kijken hoe deze primeur in Nederland in de praktijk standhoudt. Is deze unit echt zo eenvoudig in aanleg en is de snelheid en betrouwbaarheid zo goed als beloofd?

De testopstelling die TWS opgesteld had om de Aviat WTM 4800 zorgvuldig te testen is geslaagd. Een maand lang was de verbinding live en 24/7 gemonitord. Op basis van de specificaties van de WTM 4800 waren de verwachtingen van de technici van TWS hoog en dat moet dan altijd nog maar waar gemaakt worden. En dat is gelukt!

Van een Multi-Band unit is te verwachten dat deze nooit helemaal down gaat, want de back-up in deze unit moet bij uitval van de hoofdverbinding automatisch de verbinding overnemen. En, zoals verwacht, heeft de verbinding in de test nergens een volledige onderbreking gehad.
Voor de test was het heel goed dat er in deze periode veel wisselende weersomstandigheden waren, regen, storm en het mooiste weer, alles zat in deze periode. Desondanks was er slechts op één moment een kleine dip door weersinvloed. Op dat moment was er, zelfs voor Nederlandse begrippen, extreem veel regen. In deze korte dip ging de snelheid naar 7 Gb throughput op de 10 Gb verbinding op een 80 GHz frequentieband.

Omdat de hoofdverbinding in de testperiode niet down ging, maar wel de overgang naar de 18 GHz back-up getest moest worden, werd de hoofdverbinding (tijdelijk) handmatig uitgezet. Ook de testresultaten hiervan lagen weer keurig binnen de opgegeven specificaties. Top dus!

Bij TWS waren de technici absoluut tevreden: “topmateriaal”, “Werkt super goed”, “Eén apparaat is toch echt wel heel fijn”.

TWS gaat en staat altijd voor kwaliteit. Deze Aviat WTM 4800 Multi-Band past daar prima bij en is dus vanaf nu inzetbaar!

Wilt u meer weten over de inzet mogelijkheden voor uw organisatie neem dan contact op met Hans Albers, Tel 06 12 93 37 71

Gerelateerd nieuws

Datum: 30 mei 2023
De toevoeging van Palo Alto Networks-producten aan ons portfolio biedt onze klanten een ui...
Datum: 20 december 2022
TWS wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023!...
Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...

Terug naar het nieuwsoverzicht