TWS INTRODUCEERT WIRELESS AS A SERVICE

Een draadloos netwerk, Wireless LAN ofwel WiFi, is aan veel veranderingen onderhevig. De nieuwste ontwikkeling is het extern uitbesteden van het beheer. Om hier optimaal in te kunnen ondersteunen biedt TWS Wireless as a Service. WaaS is een Cloud-oplossing waarbij het beheer en onderhoud volledig extern wordt uitgevoerd door TWS. Deze Cloud-oplossing, waarbij de klant alleen een aantal acces points afneemt tegen een vast maandelijks bedrag, biedt de ideale ondersteuning bij ontwikkelingen rondom het draadloos netwerk.

Dankzij dit unieke concept is het mogelijk zonder grote investeringen te profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. TWS neemt alle zorgen uit handen en de klant heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het draadloze netwerk, omdat dit op een externe online locatie wordt beheerd.

Het netwerk wordt door TWS centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het draadloos netwerk door TWS in de gaten wordt gehouden, dat updates worden uitgevoerd en problemen worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat het draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders met specialistische kennis over WiFi.

wireless TWS service

Gerelateerd nieuws

Datum: 30 mei 2023
De toevoeging van Palo Alto Networks-producten aan ons portfolio biedt onze klanten een ui...
Datum: 20 december 2022
TWS wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023!...
Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...

Terug naar het nieuwsoverzicht