TWS EXPERIENCE

TWS is al bijna 20 jaar specialist in zakelijke data- en informatieverbindingen. Wij voeren uitdagende projecten uit voor klanten die bewust kiezen voor de hoogste kwaliteit. 100% connectiviteit zonder dat je er omkijken naar hebt.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Nét even een stap verder gaan zit nu eenmaal in onze genen. We werken hard en daar hebben we ook echt plezier in. Elke dag is een avontuur. Uiteraard zakelijk. Maar ook privé. We zoeken nou eenmaal graag het avontuur op. En onze intense ervaringen delen we uiteraard met je!

Arcticflow

Arcticflow

Robuust, snel en met veel uithoudingsvermogen.

Kernwaarden die voor TWS gelden en zeker ook voor de Arcticflow.

Wat begon als een droom heeft gestalte gekregen in een geweldige RIB boot.

De eisen op zich waren eenvoudig, er moet snelheid in zitten, ruige omstandigheden aankunnen en een lange afstand overbruggen.

Dat klink niet als heel complex, maar toch als je gaat op paden waar nog niemand geweest is vergt het een gedegen voorbereiding, kennis en vakmanschap.

En dan zijn mensen met lef, visie en doorzettingsvermogen essentieel, precies de goede mensen om van idee tot een goed eindresultaat te komen.

Vanuit het netwerk van Hilko van der Paard (mede-oprichter en mede-eigenaar van de TWS groep) konden deze mensen en bedrijven samengebracht worden.

Samen met Post Workboats werden de plannen uitgewerkt en de juiste mensen ingeschakeld of zelfs ingevlogen.

Maar voor deze RIB daadwerkelijk gebouwd kon worden ging er een zeer gedegen voorbereiding aan vooraf. Uitgebreide berekeningen waarin zowel de eisen als veiligheidsaspecten goed in kaart zijn gebracht.

Daarna de 3d tekeningen, technische tekeningen van onderdelen en het uitwerken van alle details, al met al werd het een stevig project.

Maar dan kan de bouw ook beginnen en na na veel meters aluminimum laswerk, heel veel meters bekabeling om alle elektronica feilloos te laten werken en maanden montagewerk is Arcticflow een feit!

12 meter power, betrouwbaarheid en fun, klaar voor…

… in ieder geval voor klanten van de TWS groep. Dus heb zin in een avontuur op bijvoorbeeld de Noordzee? Geef het te kennen aan je contactpersoon en vaar mee met de Arcticflow!

Team TWS op expeditie naar Stavanger

Wij laten ons graag uitdagen door extremen; zowel in weersomstandigheden als in de ruige omgeving. Onze avonturiers voeren de aanleg van infrastructuren niet voor niets onder alle omstandigheden uit. In september 2016 gingen wij op expeditie naar het onherbergzame Stavanger, Noorwegen. Waarom? Omdat het kán!

The art of wireless

The art of wireless samengevat in 1 minuut.

Sales meeting op Vlieland met alle Accountmanagers

Kwartaalmeeting in 2014 van de TWS groep in Lemmer

Kwartaalmeeting van de TWS groep bij Snowplanet

De start van TWS caribbean

Voor het eerst de klus op Curacao in 2011.

TWS groep naar Londen

TWS groep van Denemarken naar Oslo