TRAINING 'KLIMMEN EN REDDEN OP HOOGTE' VOOR TWS ENGINEERS

Veiligheid is bij TWS een belangrijk thema. De werkzaamheden die vakkundige medewerkers van TWS uitvoeren, vinden vaak plaats op plaatsen met een verhoogd risico. Denk bijvoorbeeld aan het werken op daken, in masten, in kranen en hoogwerkers. Het is van belang dat alle medewerkers goed getraind zijn en dat ook blijven.

Daarom worden alle monteurs en engineers jaarlijks opnieuw getraind in het klimmen en werken in telecommasten. En nog belangrijker, het bij calamiteiten kunnen redden van een collega uit een mast.

Het bedrijf Safe Site Valbeveiliging uit Alblasserdam komt jaarlijks in Twello om in de eigen mast van TWS alle monteurs en engineers een herhalingscursus aan te bieden. Zo blijven de medewerkers bedreven in het redden van mensen van hoogte, een vaardigheid die hopelijk nooit nodig zal zijn, maar wel belangrijk is om te bezitten!

Safe Site Valbeveiliging keurt jaarlijks ook alle klim- en reddingsmaterialen. Goedgekeurde materialen worden voorzien van een keuringssticker. Zo werkt TWS continu aan de veiligheid van de monteurs en engineers.

veiligheid tws engineers

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht