Samenwerkingen

Een veilig en stabiel netwerk vereist een goede samenwerking van specialisten met de juiste visie en kennis. Om jou als klant de beste service te bieden werkt TWS samen met verschillende partners.

Aruba

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen met een totaalportfolio, van midden- en kleinbedrijf tot aan de grote wereldspelers. Aruba heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Beheer wordt zowel aangeboden in de cloud, als on-premise.

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, mondiale leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur. Daarnaast is Fortinet één van de marktleiders in cybersecurity met specifiek toegespitste oplossingen die bedrijven beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Deze producten en diensten bieden een uitgebreide en geïntegreerde bescherming tegen steeds nieuwe bedreigingen. Producten die ook gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur vereenvoudigen. Het omvangrijke assortiment van netwerk, content security en secure access ondersteund bij het beveiligen van de complete onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en het centrum van netwerken, applicaties en databases.

Cradlepoint

Cradlepoint is de wereldwijde marktleider in Cloud Managed Wireless WAN oplossingen voor het bundelen van mensen, plaatsen en apparatuur met draadloze breedband verbindingen. Het is haast onvoorstelbaar; één enkel Cloud platform gecombineerd met wireless-edge routers speciaal ontworpen om vaste en mobiele locaties, voertuigen en IoT devices via 4G/LTE en 5G netwerken te verbinden.