TWS TECHNOLOGIES

Toonaangevend in connectiviteit

TWS technologies is al meer dan tien jaar marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige microwave straalverbindingen en wifi-oplossingen. Onze specialisatie is het aanleggen van innovatieve draadloze verbindingen en daarnaast het bieden van advies, ontwerp en onderhoud op maat.

Low-latency-TWS

Verbinden is versnellen

De oplossingen van TWS zijn altijd maatwerk. TWS inventariseert jouw specifieke eisen en wensen en vertaalt deze naar betrouwbare oplossingen voor de toekomst van je organisatie. Deze servicegerichte aanpak heeft ervoor gezorgd dat TWS technologies is uitgegroeid tot expert in draadloze oplossingen en een van de snelst groeiende spelers in Nederland.

Altijd een breedband verbinding

TWS beschikt over een uitgebreid netwerk van hoge opstelpunten met internet waardoor wij bijna op elke locatie in Nederland breedband oplossingen kunnen leveren. Zelfs als er geen glas ligt. Ook bij jou in de buurt zijn er mogelijkheden. Met een site survey beoordeelt TWS of er direct zicht is of dat er gebruik gemaakt moet worden van een opstelpunt, ook wel steunpunten genoemd. Voor een site survey wordt de hoogwerker van TWS ingezet. Deze hoogwerker heeft een reikwijdte van 54 meter.

TWS technologies levert:

Meer weten over TWS technologies?

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.