TWS NETWORKS

Specialist in datanetwerken

TWS networks is specialist op het gebied van datanetwerken. Wij ontwerpen en implementeren LAN- en WAN-netwerken op basis van verschillende dragers, zoals glasvezelverbindingen, microwave-straalverbindingen, DSL/koperverbindingen en 3G/4G mobiele verbindingen. Met de combinatie van eigen infrastructuur en infrastructuur van providers kunnen we in heel Nederland kostenefficiënt maatwerk aanbieden.

Alle mogelijkheden in datanetwerken

In TWS vind je een partner die alle facetten van zakelijk internet binnen je netwerkomgeving samenbrengt in één centraal beheersbare omgeving. Wij kunnen alle breedbandverbindingen die op de markt beschikbaar zijn leveren en installeren.

TWS Networks

Onafhankelijk van leveranciers

Bovendien zijn we onafhankelijk van leveranciers, zodat we uit het aanbod aan infrastructuurproducten en -diensten de keuzes kunnen maken die het beste passen bij de bestaande infrastructuur. En die de beste kwaliteit bieden tegen de meest gunstige prijzen die in de markt beschikbaar zijn.

Advies en ontwerp

Welke functionele eisen stel je aan het netwerk? Tijdens de advies- en ontwerpfase analyseren we de specifieke behoeftes, eisen en wensen ten aanzien van capaciteiten. Onderdelen zoals benodigde bandbreedte, flexibiliteit voor upgrade of downgrade van de verbinding(en), beveiliging, beschikbaarheid (eventueel door redundancy van routers of verbindingen) en tenslotte beheerbaarheid leggen we vast. Op basis van dat Programma van Eisen bieden we oplossingen op maat.

Flexibel en schaalbaar

Netwerkfaciliteiten moeten snel kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden. Bij al onze netwerkoplossingen kijken we dan ook naar de schaalbaarheid van de producten en diensten die we leveren. Met de diensten van TWS kun je makkelijk en snel upgraden. Als de infrastructuur het ondersteunt, kost upgraden in bandbreedte, overboeking of servicelevel meestal maar een paar werkdagen.

TWS networks levert:

Meer weten over TWS networks?

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.