TWS. THE ART OF CONNECTIVITY

Een veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur? Snelle, flexibele draadloze verbindingen voor medewerkers, klanten en gasten? Netwerkkoppeling van meerdere vestigingen? Internet op lastig bereikbare locaties? Wát de uitdaging ook is: de specialisten van TWS hebben de kennis, mogelijkheden en faciliteiten om voor elk netwerkvraagstuk de beste oplossing te realiseren.

Uitgebreid portfolio

TWS is al bijna 20 jaar specialist in zakelijke data- en informatieverbindingen. We ontwerpen, implementeren en beheren kwalitatief hoogwaardige (draadloze) netwerkoplossingen. Met ons uitgebreide portfolio aan diensten en producten zorgen we altijd voor een oplossing die tot in alle details aansluit bij de wensen en mogelijkheden van onze klanten én de omgeving.

Wij willen onze klanten blijven verbazen met verrassende oplossingen.

VCA certificering

TWS technologies  is VCA gecertificeerd. De TWS groep vindt de kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu besteden we ruim aandacht aan scholing en training van ons personeel.

De klant staat centraal

Onze kracht? Als totaalleverancier luisteren we naar de wensen van onze klanten, analyseren we de behoeften van de organisatie en komen met diensten en producten die ook écht op maat gesneden zijn. Waar onze klanten altijd blindelings op kunnen vertrouwen. Technische mogelijkheden in dienst van de klant. Niet andersom!

TWS

TWS bestaat uit verschillende business units die elkaar versterken en zorgen voor hoogwaardige en innovatieve netwerkoplossingen wereldwijd.

Wij willen verbazen…

Wij willen niet alleen voldoen aan de vraag om veilige, betrouwbare en snelle connectiviteit. Onze service en aandacht gaan een stapje verder. We willen onze klanten verbazen met oplossingen die aanvankelijk onmogelijk leken. Met het ongekende inlevingsvermogen van onze adviseurs. De creativiteit van onze engineers. En met services en producten waar je altijd op kunt rekenen.

en excelleren!

Wij willen excelleren. In het herkennen van klantvraagstukken op het gebied van connectiviteit. In het realiseren van de beste oplossing en het bieden van concurrentievoordeel. En in de gedrevenheid waarmee we elke uitdaging aangaan en onze klanten enthousiasmeren. Want dát geeft ons energie!

Drie redenen om voor TWS te kiezen:

 • Check
  Kwaliteit
  Wij leveren de hoogste kwaliteit in diensten, producten en oplossingen. We geven in alles het beste van onszelf. En dat kenmerkende kwaliteitsniveau vormt voor onze klanten de beste en meest betrouwbare basis voor hun bedrijfsvoering.
 • Check
  Avontuur
  Ons werk is elke dag weer een avontuur. Bij weer en wind klimmen we in onze masten, bedenken we slimme oplossingen en lossen we problemen op. We dagen onszelf continu uit die ene reden te vinden waarom iets wél kan.
 • Check
  Sociaal
  Wij werken en benaderen de wereld met persoonlijke aandacht. En we luisteren naar onze klanten, en dat is niet altijd even vanzelfsprekend. De meest bestendige relaties zijn immers gebaseerd op vertrouwen en toewijding.
Iso

ISO certificering

Sinds 22 mei 2014 is TWS technologies B.V. ISO9001-gecertificeerd door TÜV Nederland. Deze ISO-certificering is een kroon op het consequent gevoerde kwaliteitsbeleid van TWS en helpt de prestaties en servicegerichtheid te toetsen en nog verder te verbeteren. Het is voor onze organisatie een belangrijke manier om te laten zien dat de klant ook écht centraal staat in onze dienstverlening. Op het gebied van ISO en kwaliteit zit TWS niet stil. TWS streeft continue naar verbreding van de certificering.

VCA

VCA certificering

TWS technologies B.V. is VCA gecertificeerd. TWS  vindt de kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu besteden we ruim aandacht aan scholing en training van ons personeel.

ISO

ISO certificering 27001

Sinds 2020 is TWS technologies B.V. ISO27001-gecertificeerd door TÜV Nederland. Op basis van encryptie volgens de nieuwste en meest geavanceerde technologie en solide hardware zorgen wij voor de beveiliging van privacygevoelige of kritieke bedrijfsinformatie. TWS heeft ruime ervaring met oplossingen voor netwerkbeveiliging, deze ISO-certificering laat zien dat onze specialisten goed in staat zijn maatregelen treffen tegen informatiebeveiligingsrisico’s.