ZAKELIJK INTERNET

Van e-mailverkeer tot videoconferencing en van online services tot (camera)beveiliging: zakelijk internet is uitgegroeid tot de ruggengraat van onze economie. Dat stelt hoge eisen aan betrouwbaarheid en snelheid. TWS realiseert overal in Nederland optimale zakelijke communicatiefaciliteiten, zoals high-speed internetoplossingen en IPVPN- of EVPN -verbindingen met hoge snelheden.

Altijd een (betrouwbare) oplossing

TWS levert high-speed symmetrisch Internet, IPVPN of EVPN; onafhankelijk van het type medium en faciliteiten die voorhanden zijn op de locatie van onze klanten. De betrouwbaarheid van onze oplossingen is ongekend hoog: de beschikbaarheid van de zakelijk Internetdienst via microwave en/of glasvezel is hoger dan 99,9%!

Zakelijk internet

‘Snel’ is ook écht snel

We realiseren internetsnelheden naar behoefte; van 10 Mbps tot maar liefst 10 Gbps en 1 Gbps symmetrisch. De levertijden liggen doorgaans tussen de 8 en 20 weken. De realisatietijd is afhankelijk van de ligging, het type drager en de faciliteiten die we moeten installeren.

Buiding-to-building

Met onze zakelijke internetdiensten bieden we oplossingen in de totale breedte van zakelijke communicatie. Bijvoorbeeld high speed building-to-building koppelingen, streaming applicaties zoals live video, camerabeveiliging oplossingen, VOIP en zwaar intensief symmetrisch (upload/download) internet gebruik.

Voordelen:

 • Check
  Wij maken internetsnelheden mogelijk van 10 Mbps tot 10 Gbps tot 1000 Mb/s symmetrisch.
 • Check
  Beschikbaarheid van onze zakelijke internetdienst via microwave of glasvezel is >99,9%. Door gebruik te maken van extra verbindingen en/of hardware kunnen we een beschikbaarheid van > 99,99% realiseren.
 • Check
  Uitermate geschikt voor high speed building-to-building koppelingen, streaming applicaties zoals live video, camerabeveiliging, VOIP en zwaar intensief symmetrisch (upload/download) netwerk gebruik.

TWS levert:

 • Check
  Overboekte internetdiensten, waarbij de bandbreedte op een bepaalde locatie gedeeld kan worden met meerdere gebruikers.
 • Check
  Non-overboekte internetdiensten, waarbij de bandbreedte volledig gegarandeerd is.
 • Check
  Burstable internetdienst, waarbij we voor relatief lage kosten een verbinding leveren met een hoge bandbreedte (de Burst bandbreedte, vaak van 1 Gbps) en waarbij je maandelijks achteraf betaalt voor de werkelijk gebruikte gemiddelde bandbreedte.