WiFi as a service

Waar we ook zijn en wat we ook doen, zakelijk of privé; een goed, snel, betrouwbaar, stabiel en veilig WiFi netwerk is een must. Een belangrijke ontwikkeling binnen WiFi is de verschuiving van lokale oplossingen naar WiFi as a Service (WaaS). De TWS WaaS is een maandelijkse dienst, een Cloud-oplossing, waarbij jij alleen nog maar een aantal access points op locatie hebt hangen.

Voordelen van WIFI as a service oplossingen bij TWS

 • Check
  TWS vervangt verouderde systemen stap voor stap door nieuwe oplossingen.
 • Check
  Zonder grote investeringen profiteren van de vele voordelen van een professioneel zakelijk wifi netwerk
 • Check
  Geen omkijken naar het beheer en onderhoud van jouw draadloos netwerk
 • Check
  Snelheden mogelijk tot 2.5 Gbps bruto

Wat zijn de voordelen van WiFI as a service?

Voordelen van WIFI as a service oplossingen bij TWS

Configuratie van slechts één Access Point (AP) is nodig. De andere Access Points nemen de configuratie over. Alle management, configuratie en beveiliging van het het wifi netwerk zijn geregeld binnen jouw bedrijf.

Vast bedrag per maand

Met Wifi as a service ben je tegen een minimale vergoeding per maand verzekerd van een zakelijk wifi netwerk. Profiteer zonder grote eigen investering in een server en/of software van de vele voordelen van een professioneel zakelijk wifi netwerk.

Schaalbaar

Capaciteit die méégroeit. Groeit je bedrijf, of zit je juist in een periode van krimp, dan kan de capaciteit van Wifi as a service daar op worden aangepast. Daarnaast zorgt TWS er ook voor dat jouw IT-omgeving, data, functionaliteiten en beveiliging van het wifi netwerk behouden blijft.

24/7 gemonitord en ‘up and running’

De Wifi as a Service cloud oplossing regelt volledige configuratie, management en beveiliging van het wifi netwerk. Updates en uptime garanties zijn geregeld door TWS. jouw netwerk is snel, veilig en altijd beschikbaar.

Wifi as a Service centraal gemanaged

Met Wifi as a Service wordt jouw netwerk door TWS draadloos centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het netwerk altijd door TWS gemonitord wordt, updates worden uitgevoerd en eventuele problemen snel worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn! Kostbaar IT personeel of netwerkbeheerder zijn niet nodig.

TWS regelt WiFi as a Service voor jou

TWS zorgt ervoor dat medewerkers, klanten en gasten een veilig en betrouwbaar WiFi netwerk van de hoogste kwaliteit kunnen ervaren zonder dat jij er zelf nog omkijken naar hebt. Jij kan je focussen op de core business én de klanten.

ISO 9001

Wifi standaarden

WiFi is een gecertificeerde standaard, apparatuur die aan deze standaard voldoet kan met elkaar communiceren. Zo kun je dus een draadloze router van het ene merk hebben en een ontvanger van het andere merk, zonder dat dit problemen geeft. TWS levert verschillende WLAN snelheden om jou de optimale dienstverlening te bieden.

Standaard Frequentieband Bruto gegevenssnelheid
802.11 2,4 GHz ongeveer 2 Mbit / s
802.11b 2,4 GHz ongeveer 11 Mbit / s
802.11a 5 GHz 54 Mbit / s
802.11g 2,4 GHz 54 Mbit / s
802.11n 2,4 en 5 GHz tot 600 Mbit / s *
802.11ac 5 GHz tot 7000 Mbit / s *
802.11ax 5 GHz tot 7000 Mbit / s *
802.11ad 60 GHz tot 7000 Mbit / s *

Onze kwaliteitspartners

TWS werkt al meer dan 20 jaar met kwaliteitspartners voor infrastructuur, hardware en veiligheid. Dankzij onze partnerleveranciers kunnen we continuïteit, flexibiliteit en veiligheid garanderen.

Outdoor wifi netwerken

Binnen Wifi as a Service biedt TWS ook de mogelijkheid voor een outdoor wifi netwerk. Speciale outdoor Access Points bieden jou een zakelijk wifi netwerk voor afgelegen of uitgestrekte buitenlocaties. Met deze Access Points is het mogelijk om een high-performance wifi netwerk buitenshuis op te bouwen. Dankzij de robuuste buitenbehuizing en uitgebreide temperatuurbereik van -30 tot +70 ° C trotseren ze extreme weersomstandigheden.

Advies over een zakelijk wifi netwerk of de beveiliging van een wifi netwerk?

Wifi as a service is een praktische en betrouwbare oplossing in elke organisatie. Met de oplossing die TWS biedt beschik jij over een zakelijk wifi netwerk waarbij zowel indoor als outdoor aan optimale betrouwbaarheid wordt voldaan. Advies over Wifi as a service voor jou bedrijf of de beveiliging van een wifi netwerk?