WAN internet

Met een Wide Area Network (WAN) realiseer je een netwerk binnen een groot geografisch gebied. Vaak verloopt dat via het internet. Met een managed WAN internet oplossing van TWS krijgen jouw vestigingen en/of medewerkers altijd toegang tot jouw bedrijfsdata. De TWS managed WAN oplossing geeft jou de maximale vrijheid om deze precies zo te configureren dat het aansluit bij jouw huidige en toekomstige behoeften.

Managed WAN

 • Check
  Online waar en wanneer jij wilt
 • Check
  Verbindingen van hoge kwaliteit
 • Check
  Optimale bereikbaarheid
 • Check
  Op basis van elke mogelijke infrastructuur
webpc-passthru (1)

WAN internet voor jouw bedrijf

Altijd online

Binnen de mogelijkheden van het WAN internet van TWS vallen koppelingen waarmee zowel medewerkers thuis als medewerkers die mobiel werken altijd toegang hebben tot jouw bedrijfsdata.

Optimale bereikbaarheid

De WAN internet oplossing van TWS zorgt voor bereikbaarheid op het hoogste niveau binnen jouw hele bedrijf. Onder elke omstandigheid! Dat kunnen wij realiseren met zowel een fysiek netwerk maar ook met een breed scala aan draadloze systemen.

Op basis van elke mogelijke infrastructuur

Het WAN internet van TWS wordt ontworpen op basis van alle mogelijke media en types. Onze specialisten zorgen voor de beste combinaties van bestaande en nieuwe faciliteiten; zowel de eigen infrastructuur als die van providers.

Onze kwaliteitspartners

TWS werkt al meer dan 20 jaar met kwaliteitspartners voor infrastructuur, hardware en veiligheid. Dankzij onze partnerleveranciers kunnen we continuïteit, flexibiliteit en veiligheid garanderen.

Altijd online met WAN internet

Met een TWS managed WAN oplossing kun jij vestigingen en/of medewerkers altijd toegang bieden tot bedrijfsdata. Hierin adviseren wij graag in de mogelijkheden in capaciteit (zoals glasvezel of DSL), kwaliteit, netwerkbeveiliging of technieken (IPVPN, EVPN).

Managed firewall

Door een koppeling te maken met een firewall wordt jouw managed WAN op een beveiligde manier gekoppeld met het internet. Datastromen worden continu gemonitord om onregelmatigheden te signaleren en waar nodig in te grijpen.

Meer weten over de mogelijkheden van WAN internet?

Naast de mogelijkheden om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen biedt de managed WAN dienstverlening van TWS een breed scala aan additionele functionaliteiten. Afhankelijk van jouw wensen adviseren en realiseren onze experts deze extra koppelingen. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.