SERVICE & ONDERHOUD

Elk communicatiesysteem vergt service, beheer, monitoring en onderhoud. We bieden verschillende diensten en producten met verschillende, flexibele abonnementsvormen. Van vergunningaanvragen, onderhoudscontracten en Service Level Agreement (SLA) tot leaseconstructie of flex-urensysteem: om de optimale functionaliteit van onze draadloze oplossingen te garanderen kies je de services en abonnementsvorm die bij je organisatie past.

Servicedesk

Onze klanten kunnen rekenen op snelle service die altijd bereikbaar is. Onze servicedesk wordt bemand door getrainde network engineers die direct kunnen helpen en actie kunnen ondernemen als dat nodig is. De TWS servicedesk werkt volgens de best-practices van de ITIL-richtlijnen.

How may i help?

NOC: 24/7 monitoring

Ondanks de zeer hoge up-time-garanties kunnen storingen op de verbindingen optreden. Voor het efficiënt en snel verhelpen van storingen beschikken we over een eigen NOC (Network Operations Center). Het NOC monitort desgewenst de verbindingen op afstand. Op basis van de afspraken volgens het Service Level Agreement (SLA) kunnen we 24/7 monitoren en reageren.

NOC engineers

Alle storingen worden geregistreerd en gerapporteerd zodat het NOC volledig op de hoogte is van de status van alle geregistreerde verbindingen. Bij mogelijke storingen hebben we de mogelijkheid om de verbinding te analyseren en waar mogelijk ook aan te passen aan (tijdelijk) gewijzigde omstandigheden. Kan de functionaliteit van de verbinding op afstand niet direct worden hersteld? Dan gaat de on-call engineer op weg om de storing te verhelpen. Deze expert is 24/7 paraat en compleet uitgerust om de verbinding weer operationeel te krijgen.

Flex-uren

Wil je maximale zekerheid, maar alleen betalen voor de diensten die je ook echt nodig hebt? Kies dan voor ons flex-urensysteem. Dat is een ‘strippenkaart’ met uren die je inkoopt voor storingen en onderhoud. Het is een efficiënt systeem dat storingsdienst en onderhoud garandeert tegen minimale kosten.

Wireless Ensurance (WE)

Realiseren wij een straalverbinding voor je, dan hoort daar een WE-contract bij. Binnen de voorwaarden van dat contract hebben wij vervangende onderdelen voor individuele straalverbindingen op voorraad. In geval van storing of reparatie kunnen we die direct inzetten om tijdverlies te minimaliseren.

Vergunningen/contracten

Bij het realiseren van straalverbindingen en netwerkinfrastructuren hoort vaak een complex proces van vergunningaanvragen. Bijvoorbeeld mast- en frequentievergunningen of dakrechtcontracten. Met die trajecten hebben wij intussen veel ervaring, zodat we onze klanten kunnen adviseren en begeleiden.

Site survey

Gaat het om complexe faciliteiten en constructies, en is er een analyse nodig van de mogelijkheden voor het realiseren va een straalverbinding, dan voeren wij een site survey uit. Bij deze analyse bepalen onze experts welke mogelijkheden en uitdagingen we bij de uitvoering tegenkomen. De hoogte is daarbij geen probleem. We beschikken over een hoogwerker met een maximale hoogte van maar liefst 54 meter.

Financiering op maat

Investeren in de aanschaf van een straalverbinding is één mogelijkheid. Daarnaast bieden we financieringsconstructies volgens een leasecontract op maat, tegen gunstige voorwaarden. Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

WaaS

Met Wireless as a Service (WaaS) kies je voor draadloos netwerk als dienst op maandelijkse contractbasis. Met Waas ben je tegen een minimale vergoeding per maand verzekerd van draadloos internet. Zonder grote eigen investering in een server en/of software.

Voordelen:

 • Check
  Optimale zekerheid
 • Check
  24/7 monitoring en controle
 • Check
  Storingen worden direct verholpen
 • Check
  Continue analyse
 • Check
  Diverse abonnementen
 • Check
  Flexibele financiering

TWS levert:

 • Check
  Network Operation Center (NOC)
 • Check
  Vervangende onderdelen
 • Check
  Wireless Ensurance
 • Check
  Flex-uren
 • Check
  Reconditioning
 • Check
  Advies en ontwerp
 • Check
  Site survey
 • Check
  Vergunningen