NETWERKBEVEILIGING

Een belangrijk aspect van datanetwerken is de beveiliging van privacygevoelige of kritieke bedrijfsinformatie. Ook de zorg voor veiligheidsmaatregelen is een onderdeel van de oplossingen die wij bieden. TWS heeft een ruime ervaring met solide oplossingen voor netwerkbeveiliging en beschikt over alle kennis om zowel data als hardware optimaal te beschermen.

Managed firewalls en security toepassingen

We hebben verschillende mogelijkheden om datanetwerken te beveiligen. Bijvoorbeeld met firewalls die we op afstand voor je beheren. Zo houden we optimale controle en kunnen we de datastromen continu monitoren om onregelmatigheden te signaleren en waar nodig in te grijpen. Ook standalone firewalls die door eigen specialisten worden beheerd behoren tot de mogelijkheden.

TWS_Netwerkbeveiliging

Beveiliging van verbindingen

Onze specialisten hebben de kennis en faciliteiten om datastromen in alle netwerkstructuren optimaal te kunnen beveiligen. Dat doen we op basis van encryptie volgens de nieuwste en meest geavanceerde technologie.

Fysieke beveiliging

Gegevensbeveiliging in de vorm van firewalls en encryptie is één ding; fysieke beveiliging is twee. Ook de bescherming van gevoelige hardware is belangrijk om data te beveiligen en een storingsvrije werking te garanderen. Wij maken gebruik van solide hardware en zorgen waar nodig voor aanvullende beveiligingsmaatregelen.

Voordelen:

 • Check
  Optimale beveiliging
 • Check
  Continue monitoring

TWS levert:

 • Check
  Extern beheerde firewalls
 • Check
  Standalone firewalls
 • Check
  Encryptie
 • Check
  Fysieke veiligheidsmaatregelen