Netwerkbeveiliging

Vandaag de dag is netwerkbeveiliging voor je bedrijf crucialer dan ooit. DDoS aanvallen liggen op de loer, kosten voor een datalek lopen hoog op en bijkomende reputatieschade is funest. Digitalisering van de overheid, de opkomst van BYOD (Bring Your Own Device) en always-on mobiele medewerkers maakt netwerkbeveiliging steeds uitdagender.

Netwerkbeveiliging door TWS

 • Check
  Managed firewall
 • Check
  Standalone firewall
 • Check
  Encryptie
 • Check
  Fysieke veiligheidsmaatregelen
webpc-passthru

Netwerkbeveiliging voor jouw bedrijf

Managed firewall

Met een managed firewall beveiligen we jouw datanetwerk op afstand. Zo houden we optimale controle en kunnen we de datastromen continu monitoren om onregelmatigheden te signaleren en waar nodig in te grijpen

Standalone firewall

Ook standalone firewalls die door eigen specialisten worden beheerd behoren tot de mogelijkheden.

Encryptie

Dat doen we op basis van encryptie volgens de nieuwste en meest geavanceerde technologie.

Fysieke beveiliging

De bescherming van gevoelige hardware is belangrijk om data te beveiligen en storingsvrij te kunnen werken. TWS maakt gebruik van solide hardware en zorgt waar nodig voor aanvullende beveiligingsmaatregelen.

Onze kwaliteitspartners

TWS werkt al meer dan 20 jaar met kwaliteitspartners voor infrastructuur, hardware en veiligheid. Dankzij onze partnerleveranciers kunnen we continuïteit, flexibiliteit en veiligheid garanderen.

Network Access Control

Een goede Network Access Control-oplossing speelt een sleutelrol in een effectieve netwerkbeveiliging. Met een ondernemingsbrede standaard voor netwerktoegang is jouw netwerkbeveiliging efficiënt en beschermt deze tegen malware of een datalek.

DDoS aanval afwenden

DDoS-aanvallen kunnen afwenden is een belangrijk aspect van jouw netwerkbeveiliging. Helaas is geen enkele DDoS-aanval hetzelfde en tegelijkertijd is een DDoS-aanval niet te voorkomen. Met de Anti-DDoS dienst van TWS is een aanval snel en efficiënt af te wenden.

Ontvang advies over jouw firewall en netwerkbeveiliging van onze netwerkspecialisten

TWS heeft ruime ervaring met solide oplossingen voor netwerkbeveiliging. Onze netwerkspecialisten beschikken over alle kennis om jouw firewall en netwerkbeveiliging optimaal in te richten. Met onder andere de inzet van managed firewalls, NAC-oplossingen, Anti DDoS en encryptie zorgen voor een gegarandeerde netwerkbeveiliging van jouw bedrijf.