IT Hardware

Elke netwerkoplossing is een combinatie tussen doordacht ontwerp, de juiste IT hardware en expertise in uitvoering. Op basis van functionaliteiten en kwaliteit zorgt TWS voor netwerkcomponenten die exact aansluiten bij de eisen van jouw netwerk.

TWS als IT hardware leverancier

 • Check
  Merkonafhankelijk
 • Check
  Bewezen kwaliteit IT hardware
 • Check
  Concurrerende prijzen
 • Check
  We leveren ook vervangende hardwarecomponenten
Netwerkhardware

ICT hardware

Merkonafhankelijk advies

Wij hebben geen afspraken met onze IT hardware leverancier. Daarom zijn wij niet gebonden aan bepaalde ICT hardware merken. We kiezen voor de beste ICT hardware die voor het specifieke probleem van onze klant beschikbaar is; ongeacht de producent.

Bewezen kwaliteit IT hardware

Voor de netwerkcomponenten van onze netwerkoplossingen maken wij een keuze uit de wereldwijd beschikbare producenten en IT hardware leveranciers. We zijn merkonafhankelijk, maar hebben wel een voorkeur voor IT hardware die hun kwaliteit hebben bewezen.

Onze kwaliteitspartners

TWS werkt al meer dan 20 jaar met kwaliteitspartners voor infrastructuur, hardware en veiligheid. Dankzij onze partnerleveranciers kunnen we continuïteit, flexibiliteit en veiligheid garanderen.

IT hardware als drager van jouw netwerk

Hardware is een belangrijke drager. Als het ware een ruggegraat van het datanetwerk. Alle componenten moeten goed functioneren en met elkaar communiceren. Alleen dan is bijvoorbeeld SD-WAN , WaaS of netwerkbeveiliging optimaal uit te voeren.

Ontvang onafhankelijk advies over jouw IT hardware

TWS heeft ruime ervaring met verschillende leveranciers en producenten van ICT hardware. Wil jij zeker weten dat jij de juiste netwerkcomponenten in jouw huidige netwerk gebruikt of is bepaalde IT hardware aan vervanging toe? Wij denken graag met jou mee.