INSTALLATIETECHNIEK

Elke communicatieoplossing vergt nauwkeurig ontworpen en uitgevoerde installatietechniek. TWS is een deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf voor de zakelijke markt. Onze specialisten ontwerpen en realiseren een breed scala aan elektrotechnische installaties die tot in alle details aansluiten bij de huidige eisen en voorbereid zijn op de toekomst.

Iedere oplossing is uniek

Ieder gebouw of project is uniek. Ook dat van jou. Elke toepassing stelt andere eisen. Daarom vraagt het ontwerpen van een elektrotechnische installatie om deskundigheid. TWS infra heeft ruime ervaring in het aanleggen van installaties die in structuur, uitvoering en functionaliteit voldoen aan alle eisen van het gebruik.

Installatietechniek

Maximale efficiency, minimale exploitatiekosten

In het ontwerpproces denken we niet alleen aan de techniek. Ook de specifieke aspecten van het gebouw en de wensen en eisen van de gebruikers zijn belangrijk. Denk aan het karakter of ontwerp van een gebouw, bedrijfszekerheid en energiezuinigheid. TWS infra zorgt voor efficiënte installaties, die lage exploitatiekosten met zich meebrengen.

Nieuwste technologie

TWS verzorgt het aanleggen, onderhouden en wijzigen van zowel de gangbare twisted-pair bekabeling als Cat5e en Cat6 (geschikt voor 1000BaseT), als ook het nieuwe Cat7 en Cat6a (geschikt voor 10Gb ethernet). Deze bekabeling kunnen we uitvoeren in UTP, FTP en SFTP.

Voordelen:

 • Check
  Jarenlange ervaring
 • Check
  Deskundigheid in communicatiesystemen
 • Check
  Kennis van de nieuwste ontwikkelingen

TWS levert:

 • Check
  Ontwerp van optimale installatie-oplossingen
 • Check
  Installatie van Patchkasten
 • Check
  Installatie van alle mogelijke stroomvoorzieningen