CONSULTANCY & NETWORK DESIGN

Welke netwerkoplossing past het beste bij de organisatie? Welke eisen stellen medewerkers en eventueel klanten of gasten aan de connectiviteit? En wat zijn de fysieke mogelijkheden en beperkingen? Vaak zijn er verschillende mogelijkheden. Onze consultants beschikken over de expertise én ervaring om de beste oplossingen voor jouw datanetwerken in kaart te brengen. En te ontwerpen!

Advisering

De ontwikkelingen in de branche gaan snel en er zijn verschillende mogelijkheden om de connectiviteit vorm en inhoud te geven. Het is de kunst om uit alle mogelijkheden die oplossing te kiezen die het beste past bij de organisatie en het dagelijks gebruik. Onze consultants komen op basis van analyse van specifieke eisen ten aanzien van capaciteiten en de technische mogelijkheden met een heldere rapportage. Gedegen advies waarmee je klaar bent voor nu én de toekomst.

Consultancy & Network Design

Analyse

Bij TWS denken we graag in mogelijkheden. Toch zijn er ook vaak fysieke beperkingen waar we rekening mee moeten houden. Onze adviseurs analyseren de infrastructuur en de eventuele beperkende factoren, en komen met een helder advies over de technische en functionele mogelijkheden.

Ontwerp

Het realiseren van de hoogste kwaliteit in datanetwerken gaat uiteraard verder dan het spreekwoordelijke trekken van een kabel. Het vergt een doordacht ontwerp dat rekening houdt met de bestaande infrastructuur en zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de meest geavanceerde oplossingen. TWS heeft de experts in huis die kunnen zorgen voor een compleet network design dat tot in alle details aansluit bij de gebruikerseisen en technische randvoorwaarden.

Voordelen:

 • Check
  Merkonafhankelijk advies
 • Check
  Gedegen analyse
 • Check
  Optimaal gebruik van beschikbare technologie
 • Check
  Efficiency in network design

TWS levert:

 • Check
  Analyse van bestaande en mogelijke infrastructuur
 • Check
  Programma van Eisen
 • Check
  Site surveys