NIEUW ERP-SYSTEEM LIVE BIJ TWS GROEP

De afgelopen tijd zijn wij binnen TWS groep bezig geweest met een ERP-implementatietraject. Een geheel nieuw ERP-systeem implementeren is een klus van formaat. Met trots kunnen we aangeven dat we nu een goed draaiend systeem hebben.

De gefaseerde livegang is medio juni gestart en zou begin 2017 klaar zijn. Deze projectplanning is ruimschoots gehaald. Gerwin ten Brinke heeft het project begeleid en is de interne vraagbaak voor het nieuwe systeem, schrijft handleidingen en geeft trainingen on the job. Hij heeft zich, samen met de stuurgroep, ingezet voor de succesvolle implementatie.

Alle afdelingen binnen TWS zullen vanaf nu gebruik maken van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen efficiënt en inzichtelijk wordt.

Rutger Muijsers (managing director TWS) geeft aan; ‘Door het nieuwe ERP-pakket kunnen wij ons nóg meer focussen op onze klanten. We hebben onze administratieve processen geautomatiseerd en hierdoor hebben we TWS breed meer focus op onze primaire taak ‘het oplossen van de connectiviteit vraagstukken die spelen bij onze klanten’.

Nieuw ERP-systeem

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht