NIEUW ERP-PAKKET HELPT TWS NOG MEER TE FOCUSSEN OP KLANTEN

Na een selectieprocedure heeft TWS groep een nieuw ERP-pakket gekozen. Rutger Muijsers, managing director TWS groep, geeft aan: “Door het nieuwe ERP-pakket kunnen wij ons straks nog meer focussen op onze klanten. We gaan onze bedrijfsautomatisering zo efficiënt inrichten dat we minder tijd kwijt zijn aan alle administratieve processen.”

“Voordat de juiste partij is gevonden voor een nieuw ERP-systeem ga je gedegen te werk,” gaat Muijsers verder. “Er is dan ook een uitgebreide selectieprocedure aan vooraf gegaan, waarbij ‘B- informed’ als beste uit de bus kwam.”

Peter Dijkstra, Rachel Talsma en Krijn Kok van B-informed zijn wekelijks aanwezig bij TWS groep om, samen met de stuurgroep, het systeem te implementeren. Peter van ‘B-informed’: “Bij TWS zijn ze pragmatisch en ziet iedereen de meerwaarde van dit systeem. Daarnaast zijn ze enthousiast. De hoge mate van betrokkenheid van alle TWS collega’s is erg prettig samenwerken.”

Livegang

De gefaseerde livegang zal medio juni starten en begin 2017 klaar zijn. Alle afdelingen binnen TWS groep zullen dan gebruik maken van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen (sales, financiën, magazijn etc. ) efficiënt en inzichtelijk wordt.

nieuw ERP-pakket TWS

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht