Microwave Pannenkoeken

Cérélia Netherlands is wereldmarktleider in de productie en verkoop van kant-en-klare pannenkoeken. Kwaliteit staat bij Cérélia hoog in het vaandel. Producten van Cérélia moeten natuurlijk lekker zijn maar ook van de hoogste kwaliteit. Dit is van vele factoren afhankelijk, waaronder het gebruik van de beste ingrediënten. Goed communiceren is hierbij zeker een onmisbaar ingrediënt.
Communicatie als ingrediënt voor pannenkoeken

In Nederland worden door Cérélia de oer-Hollandse pannenkoeken en poffertjes gemaakt. Vanwege de sterke groei in Nederland is er naast de hoofdlocatie in Sliedrecht een distributiecentrum geopend in Ridderkerk. Daarbij het feit dat er op deze locatie in Ridderkerk geen glasvezel aanwezig was, moesten beide locaties onderling verbonden worden. TWS beschikt over de juiste ingrediënten voor een perfecte oplossing dankzij jarenlange ervaring met (straal) verbindingen en beschikking over zowel een goede POP-locatie als de juiste hardware.

TWS verbindt vestigingen met elkaar
TWS verbindt vestigingen met elkaar

Als centraal punt (POP-locatie) wordt de Alticom toren in Rotterdam gebruikt. Van hieruit is er een 1 Gigabit straalverbinding (20,7 km) naar de hoofdlocatie in Sliedrecht aangelegd. De locatie in Ridderkerk is ontsloten (12 km) met een verbinding van 500 Mb. Beide verbindingen zijn low latency verbindingen. Dit betekent dat een signaal vanuit Sliedrecht slechts één duizendste seconde onderweg is om de Alticom toren te bereiken. Een razendsnelle verbinding dus.

Straalverbinding voor meerdere bedrijfslocaties

Binnen deze TWS-oplossing zit ook een 200 Mbps internetverbinding voor de locatie in Sliedrecht en een SLA met 24/7 support en een gegarandeerde snelle responstijd.

De verbinding is begin oktober live gegaan. Hiermee is er weer een internationale klant die verder groeit dankzij een TWS-oplossing. Heeft u een vergelijkbare uitdaging? Neem vrijblijvend contact op en wij kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Gerelateerd nieuws

Datum: 30 mei 2023
De toevoeging van Palo Alto Networks-producten aan ons portfolio biedt onze klanten een ui...
Datum: 20 december 2022
TWS wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023!...
Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...

Terug naar het nieuwsoverzicht