HOORT WIFI AL BIJ UW GASTVRIJHEID?

We hebben veel ervaring in de recreatiebranche. Gasten die gezellig een dagje uit zijn, vakantie vieren, spannende attracties trotseren of heerlijk tafelen, genieten graag van uw gastvrijheid. U heeft ze tenslotte iets unieks te bieden. Tegenwoordig rekenen uw gasten uiteraard wél op een stabiele en veilige wifi-verbinding. Want als ze enthousiast zijn over uw gastvrijheid, dan delen ze dat graag direct op hun social media. En dat is de beste reclame voor ú.

ALTIJD WIFI VOOR UW GASTEN

TWS realiseert voor elke situatie een draadloze oplossing die voldoet aan alle eisen van uw organisatie én uw gasten. Van beveiligd outdoor wifinetwerk tot huurverbindingen en controleerbare internetvoorzieningen: TWS verzorgt de complete operationele aanleg en functionaliteit inclusief alle technische faciliteiten.
Zonder dat u er nog omkijken naar heeft.

Onze referentieprojecten:

DIERGAARDE BLIJDORP – OUTDOOR WIFI NETWERK
Voor de bezoekers van Diergaarde Blijdorp realiseerde TWS een betrouwbaar outdoor netwerk , waarvoor zelfs de monumentale gebouwen op het 28 hectare grote terrein geen belemmering vormen.
Lees verder

EUROPARCS – HUURVERBINDING
TWS bracht de gastvrijheid van de locaties Marina Resort Poort van Amsterdam en Resort Reestervallei van Europarcs naar een hoger niveau met veilige draadloze verbindingen en (zakelijke) internetvoorzieningen.
Lees verder

Met onze wifi kun je meer, zoals pinbetalingen en kassa-systemen aansturen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met info@tws-groep.nl

wifi veilig tws

Gerelateerd nieuws

Datum: 21 maart 2022
Op dit moment komen overal in Nederland vluchtelingen uit Oekraïne aan. TWS stelt kostelo...
Datum: 15 maart 2022
13 miljoen kilo extra broodsalades gaan van de band afrollen bij Johma. Daartoe zijn extra...
Datum: 22 februari 2022
Om de sociaal maatschappelijke rol goed te kunnen vervullen is voor Contour de Twern duurz...

Terug naar het nieuwsoverzicht