IPVPN

IPVPN

Binnen een organisatie met meerdere vestigingen is toegang tot centrale bestanden, databases en applicaties, al dan niet in de Cloud, noodzakelijk. Om alle medewerkers al deze toepassingen en informatie probleemloos te laten gebruiken is een betrouwbaar datanetwerk nodig. Zeker als dat netwerk ook wordt ingezet voor andere applicaties zoals telefonie, alarmering of domotica tussen de vestigingen.

Een IPVPN netwerk is een volledig beheerd netwerk dat volledig is afgescheiden van het publieke Internet. Een IPVPN is een private cloud waar alle vestigingen gerouteerd (OSI laag 3)aan elkaar gekoppeld zijn.

In uw eigen IPVPN koppelt u uw hoofdkantoor vestigingen en tele-/thuiswerkers veilig aan elkaar. Er ontstaat één gesloten, betrouwbaar en beveiligd netwerk voor alle mogelijke toepassingen.

TWS vertaald de door u gesteld (functionele) wensen en eisen in een op maat gesneden oplossing. Dit doen we door verschillende dragers (glasvezel, radio en DSL) en technieken te we combineren, om zo per bedrijfsaansluiting de juiste bandbreedte, beschikbaarheid, kwaliteit en beveiliging te kunnen bieden. Zodoende kunnen we in veel gevallen met een maatwerk oplossing de kosten reduceren met gelijkblijvende of betere kwaliteit.