Citrix lek kan ook uw organisatie raken!

Het is volop in het nieuws geweest en al heel veel organisaties hebben maatregelen genomen om schadelijke gevolgen van het Citrix lek te voorkomen.

Beste klant,

Het is volop in het nieuws geweest en al heel veel organisaties hebben maatregelen genomen om schadelijke gevolgen van het Citrix lek te voorkomen. Maar niet iedereen is er goed van op de hoogte dat ook zij een risico lopen of weten niet goed welke acties zij kunnen ondernemen.
In principe lopen alle organisaties die hun systemen na 8 januari 2020 nog niet gepatched hebben of andere opgegeven maatregelen hebben uitgevoerd een risico. Het risico is dermate reëel dat het verstandig is om van het slechtste scenario uit te gaan: een gehackt systeem.

Wat is verstandig om nu nog te doen?

Advies van de experts is om onderzoek te laten doen of er een hacker binnen is geweest en wat deze heeft buit gemaakt. En als er gebruik is gemaakt van een wildcard certificaat om deze terug te trekken en nieuwe certificaten te regelen. Vraag dus zo spoedig mogelijk uw leverancier om uw Citrix omgeving na te laten kijken!

Critix Lek TWS

Zijn er bij uw organisatie wildcard certificaten gebruikt, neem dan contact op met TWS. Wij zitten voor u klaar om dan gelijk te kijken welke invloed dit heeft op de TWS-apparatuur en ondernemen meteen alle noodzakelijke acties.

U kunt ons altijd bereiken via 088-5702424

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht