15 locaties van Wetterskip Fryslân voorzien van 4G Antennes

TWS installeerde vorig jaar bij het Wetterskip Fryslân in Friesland op een vijftal rioolzuivering locaties kleine 4G omni-directionele antennes. De nieuwe antennes zorgden ervoor dat het 4G signaal voor de verbindingen van de locaties werd verbeterd. Dit is volledig naar tevredenheid uitgevoerd door TWS. Om deze reden kwam afgelopen november bij TWS de vraag binnen om de oplossing ook in te zetten op 10 andere zuiveringslocaties van het Wetterskip Fryslân.
Wetterskip TWS

Paul Bilderbeek is zeer tevreden over de uitvoer van de werkzaamheden: “We hebben de aanvraag bij TWS gedaan en binnen een maand was alles keurig uitgevoerd. TWS heeft ons volledig ontzorgd. Zo hebben ze zelf contact gelegd met de zuiveringslocaties, alles zelfstanding ingepland en uitgevoerd. Dat maken we ook wel eens anders mee.”

“De dekking van het mobiele netwerk voor een goede 4G dataverbinding is niet voldoende op veel locaties in Friesland. We hebben hiervoor een meting uitgevoerd op alle 4G mobiele verbinding locaties om te kijken wat de situaties was. Onze locaties hebben in het hoofdgebouw veel hoogfrequent machines staan, dat kan verstoring van het mobiele 4G signaal veroorzaken. De 4G antennes die TWS heeft geplaatst zorgen ervoor dat het 4G mobiele netwerk signaal weer sterk genoeg is om de werking van onze waterzuiveringsinstallaties 24/7 te kunnen garanderen.”

Gerelateerd nieuws

Datum: 4 oktober 2022
De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en...
Datum: 3 oktober 2022
CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog ...
Datum: 29 juli 2022
In juli is TWS opnieuw door TÜV Nederland gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001. We gin...

Terug naar het nieuwsoverzicht